zondag 27 mei 2018

Thema 'Letters en cijfers' in de Berenklas

De voorbije twee weken leerden wij over letters en cijfers. Zo hebben we ontdekt dat een woord uit letters bestaat en een zin uit woorden. Aan de hand van de letterzoektocht kwamen we te weten dat letters heel belangrijk zijn. We herkennen al een heleboel letters en kunnen al woorden zoeken die beginnen of eindigen met een bepaalde letter. We leerden ook dat letters geen cijfers zijn. Tijdens de cijferzoektocht zagen we een heleboel cijfers. Want bijna aan elk gebouw hangt er een cijfer! Via allerlei spelletjes verbonden we een bepaald cijfer aan een hoeveelheid, we werkten ook rond de begrippen meer/minder/eentje meer enzoverder.  Bovendien maakten we zelfs een letterdoosje en een cijferdoosje! 
Dit vonden we super leuk want nu kunnen we zelfs thuis enkele spelletjes spelen. 

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB