zondag 27 mei 2018

Thema 'Letters en cijfers' in de Berenklas

De voorbije twee weken leerden wij over letters en cijfers. Zo hebben we ontdekt dat een woord uit letters bestaat en een zin uit woorden. Aan de hand van de letterzoektocht kwamen we te weten dat letters heel belangrijk zijn. We herkennen al een heleboel letters en kunnen al woorden zoeken die beginnen of eindigen met een bepaalde letter. We leerden ook dat letters geen cijfers zijn. Tijdens de cijferzoektocht zagen we een heleboel cijfers. Want bijna aan elk gebouw hangt er een cijfer! Via allerlei spelletjes verbonden we een bepaald cijfer aan een hoeveelheid, we werkten ook rond de begrippen meer/minder/eentje meer enzoverder.  Bovendien maakten we zelfs een letterdoosje en een cijferdoosje! 
Dit vonden we super leuk want nu kunnen we zelfs thuis enkele spelletjes spelen. 

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive