woensdag 30 mei 2018

De eend van Jules

Jules heeft een nieuwe trui gekregen van zijn mama. Er staat een eendje op! Wat is het mooi. Eerst gaat Jules in bad, daarna doet hij zijn nieuwe trui aan. Maar waar is zijn eendje gebleven? Hij is weg. Jules gaat op zoek... Hij vraagt het aan zijn papa in de keuken, aan de tuinman, aan zijn mama en zijn zus,... niemand heeft zijn eendje gezien. Jules is verdrietig. Dan moet hij zo naar school zonder eendje. Maar wat hij niet ziet, is dat zijn eendje op de achterkant staat!

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive