donderdag 11 januari 2018

Welkom Anwar in de klas en dikke proficiat aan Joëlle!Joëlle werd op woensdag 10 januari 3 jaar. Zij was heel trots ! Als jarige mocht zij op de verjaardagsstoel zitten en de verjaardagstrui aandoen. Ze koos het liedje ' Bengetljes' van K3 om op te dansen. En dat is iets wat zij heel goed kan! De vriendjes maakten vuurwerk, gooiden met slingers, telden af om de kaarsjes uit te blazen, ... Joëlle koos voor een blauwe ballon en zij mocht trakteren met een koekje aan de vriendjes.
Anwar is ook gestart in onze klas. Hij voelde zich al meteen thuis en zocht alle hoekjes op . Welkom in onze bijtjesklas! 

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive