vrijdag 13 oktober 2017

Thema: Mmm, lekkere groenten (Berenklas)

In de Berenklas werkten we twee weken rond groenten. Vooraleer we naar de markt gingen om groenten te kopen, maakten we een boodschappenlijstje. Daarna gingen we met z'n allen naar de markt. We hadden een heleboel groenten mee! Deze gekochte groenten bekeken we nauwkeurig, we bespraken de geur en mochten heel wat groenten proeven. We mochten bijvoorbeeld proeven van boontjes, bloemkool, tomaat, sla, paprika, champignons, wortels enzoverder. We hebben groenten mogen stoven, schillen, koken en snijden. Op het einde van het thema maakten we groentesoep. Het afval van de groenten gooiden we niet weg, maar gaven we aan de kippen en het konijn. 
Klik op de foto om mee te genieten van onze gezonde twee weken.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive