woensdag 24 mei 2017

Samweek

Volgende week houden we op school een volledige week Samweek.  Dat wil zeggen dat we aan de kinderen en hun ouders vragen om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of carpoolend naar school te komen.  
Telkens de kinderen op een milieuvriendelijke manier naar school komen, verdienen ze een sticker op de klasaffiche.  

De bedoeling is om met de hele school 15% extra milieuvriendelijke verplaatsingen te hebben gedurende die week.  Lukt dat, dan volgt er opnieuw een beloning voor de hele school.

Om jullie daarbij te helpen, richten we volgende week opnieuw elke morgen een voetgangerspool op. De kinderen kunnen opnieuw van op vier plaatsen in de schoolomgeving deelnemen aan een voetgangersrij. 
De vier plaatsen zijn: voorkant station, aan het kerkportaal, aan bakkerij Pattientje op de hoek en op de hoek van de Pevernagestraat en de Tuinstraat. 
We verzamelen om 8u15 en vertrekken om 8u20.  

Hopelijk ben jij er ook bij met fluohesje! 

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive