vrijdag 19 mei 2017

Mededeling stadsbestuur Harelbeke

Naar aanleiding van de heraanleg van het Marktplein in Harelbeke dient de kermis van Hemelvaart uit te wijken naar het Stationsplein.

Van dinsdag 23 mei om 18 uur tot en met zondag 28 mei om 24 uur wordt het Stationsplein en de Noordstraat (tussen het Stationsplein en de Forestiersstraat) voor alle verkeer afgesloten.
Ook het stilstaan en parkeren langs weerszijden van de openbare weg is verboden op het Stationsplein en in de Noordstraat (tussen Stationsplein en Boterpotstraat).

In de Tuinstraat (tussen Ballingenweg en Stationsplein), in de Noordstraat (tussen Forestiersstraat en Deerlijksestraat) en in de Boterpotstraat (tussen Noordstraat en Gentsestraat) wordt enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

Op zaterdag 27 mei wordt tussen 11 en 24 uur de Stationsstraat (tussen Gentsestraat en Stationsplein) voor alle verkeer verboden n.a.v. de Foodtruck & Artmarkt.
In dit straatgedeelte zijn enkel voetgangers en personen die een fiets of een bromfiets aan de hand leiden toegelaten, voor zover zij het trottoir gebruiken en/of achter de nadarafsluitingen blijven.
Ook het stilstaan en parkeren langs weerszijden van de openbare weg is hier verboden.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB