vrijdag 19 mei 2017

Baby Camille, het zusje van Juliette kwam vandaag op bezoek! (Bijtjesklas)

Joepie! Vandaag kwam er opnieuw een lieve mama langs met haar baby'tje. Camille was super flink in de klas! Met haar mooi blauwe oogjes keek ze heel goed rond in onze klas. Na het zingen van ons liedje en het opzeggen van ons versje, begon ze te lachen! Juliette toonde trots aan ons hoe ze haar mama helpt met het verversen van haar zusje. Na het verversen, lag Camille eventjes op haar buikje. We mochten eventjes aan haar kleine handjes en voetjes voelen. Het babybezoek was voor alle Bijtjes een hele leuke ervaring! Dank u wel aan de mama van Juliette en Camille! Klik op de foto om meer foto's te zien.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive