maandag 3 april 2017

Wedstrijd Infrabel: "En de winnaar is..."

Dag (b)engeltjes van het eerste leerjaar!

Op de eerste dag van de vakantie kregen wij fantastisch goed nieuws...
We hebben de wedstrijd van Infrabel GEWONNEN!
Binnenkort zal je onze zelfgeknutselde affiche, over de veiligheid op en rond het spoor, misschien wel zien hangen langs onze wegen. Wat zijn we fier op jullie!Dat betekent ook dat we een hele leuke prijs krijgen:  een dagtrip met de trein naar PLOPSALAND!
Wij kijken er alvast naar uit om met alle kids van het eerste leerjaar een bezoekje te brengen aan Plop en zijn vriendjes... Binnenkort meer details!


Hier kan je de making off van de winnende affiche nog eens zien: Making-Off

We konden niet wachten om jullie dit goede nieuws te melden...
Geniet nog van de vakantie!

Groetjes,
juf Debbie & meester Steff

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive