dinsdag 14 maart 2017

Na een rustige nacht stonden we weer paraat om er meteen in te vliegen. Na een stevig ontbijt trokken we met de kusttram naar het Duinenhuis. Daar stonden 5 gidsen klaar  om ons onder te dompelen in de wereld van strand en zee. We leerden schelpjes en zeediertjes kennen en van alles over hun boeiende zeeleven. In de namiddag trokken we welgemutst naar de dijk om ons uit te leven  op de go-carts. Sommigen hebben nog een lange weg af te leggen om hun rijbewijs te halen maar dat kon de pret niet bederven. Als je denkt dat we na een uur crossen al afgemat waren, heb je het verkeerd voor. Piraten van het oudercomit√© kwamen op bezoek met een schatkaart. Met hun zaklamp in de aanslag verzamelden de leerlingen stukje voor stukje deeltjes van de schatkaart. Toen alle puzzelstukjes samenvielen, konden ze gaan graven in het zand op zoek naar de schat. De meeste schatkisten werden bovengehaald maar een drietal schatkisten zullen waarschijnlijk voor eeuwig hun graf vinden in het zand van het Reigersnest. Een heel leuke dag !!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB