dinsdag 20 december 2016

Ketnet Koekenbak tvv Jassper VZW

Op maandag 19 december bakten we de hele namiddag koekjes.  De juf en meester bakten ze in de oven tot heel laat in de avond.
Op dinsdagnamiddag mochten we eerst eens proeven van onze zelfgemaakte koekjes.  Wat waren ze heerlijk.
We vulden daarna de zakjes met de koekjes in de klas en we maakten ons kraampje klaar. Om 15u45 gingen we naar buiten om zes te verkopen aan de ouders die reeds stonden te wachten aan de poort.
We verkochten maar liefst iets meer dan 100 zakjes. We hebben nog wat voorraad en verkopen er de komende dagen nog.  Je kan ons kraampje vinden aan de ingang van de eetzaal.  Dit op woensdagmiddag, donderdagavond en vrijdagavond zolang de voorraad strekt.
Alvast bedankt voor jullie steun en centjes!

We verkopen de koekjes ten voordele van Jassper VZW. Dat is een Harelbeekse VZW die kampen organiseert voor kinderen met autisme.  Er kwamen ook een aantal mensen van die VZW helpen op maandagnamiddag om de koekjes te bakken.


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB