donderdag 3 november 2016

Maandopening oktober

Dit jaar is er opnieuw 1 keer per maand maandopening. 
Alle leerlingen van de peuterklas tot en met het zesde leerjaar verzamelen dan in de gymzaal.
Elke maand worden de jarigen in de kijker gezet.  Er wordt ook telkens rond 1 talent gewerkt.
Vorige maand was dat 'muziekeiland'. 
Er werden vanaf het vierde leerjaar uit elke klas 2 leerlingen aangesproken om samen met enkele juffen een nieuw schoollied te maken.
Op de eerste maandopening zongen we dat schoollied, maar het is de bedoeling dat elke maand te herhalen, zodat we het tegen het eind van het schooljaar uit ons hoofd kunnen.  
Er wordt ook steeds een foto genomen van alle jarigen. De kinderen krijgen een leuk attribuut en worden dan in groep gefotografeerd.  Dit keer waren de jarigen van augustus en september aan de beurt.  

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive