donderdag 31 maart 2016

Speedlezen

Na het pingponglezen en het kiezen van boekjes uit beide klassen was het ook eens tijd voor 'speedlezen'. De kinderen gaan per 2 zitten in 2 verschillende rijen en kiezen allebei een pagina uit hun leesboek. Het ene kind begint met het lezen van de eerste zin van zijn of haar pagina, daarna leest het andere kind de eerste zin van zijn of haar pagina. Dat zorgt voor grappige situaties want de ene zin past niet bij de andere, het wordt een grappig verhaal! Na enkele minuten gaat er een belletje en moet de buitenste rand van de rijen opschuiven naar het volgende kind van de binnenrand tot we helemaal rond zijn. Hilarisch maar wel intens om te onthouden waar we precies zitten op onze pagina. Voor de eerste keer hebben ze dat echt super goed gedaan!


0 reacties :

Jaarthema 2022-2023

Jaarthema 2022-2023

Ontbijtpakketten

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

CLB