donderdag 31 maart 2016

Hoekenwerk 'vrij spel'

Het hele jaar door doen we op dinsdagvoormiddag 'hoekenwerk'. De kinderen worden in 4 groepjes verdeeld en gaan aan de slag in 2 van de 8 hoekjes in een voormiddag. 2 weken blijven ze in de eigen klas, daarna gaan ze 2 keer naar de andere klas. Maar voor de paasvakantie gooiden we het voor 1 keer over een andere boeg. In de klas waren een aantal hoeken klaargezet en mochten de kinderen nu eens zelf gaan kiezen welke hoek ze wilden verkennen. Ze konden kiezen uit: smartgames, computermeester, puzzelen, gezelschapsspelletjes of een boekje lezen in de kring. De kinderen vonden het super om zelf eens te mogen kiezen voor 2 hoekjes. Ze waren dan ook super flink aan het werk want het was hun keuze. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!


0 reacties :

Jaarthema 2022-2023

Jaarthema 2022-2023

Ontbijtpakketten

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

CLB