dinsdag 1 december 2015

Sintkeuze muzische vorming klasdoorbrekend

Voor de wekelijkse klasdoorbrekende muzische vorming in het 1e en het 2e leerjaar, mochten de kinderen voor het eerst 2 van 4 activiteiten kiezen die ze graag zouden willen doen. Ze konden kiezen uit een 'Pietcasso' bij juf Sophie, een kamertje van een stoomboot bij juf Heleen, hun eigen foto omtoveren tot een echte zwarte piet bij meester Steff of een licht en donkerkunstwerk waarbij Sint en Piet op de daken lopen in de nacht bij juf Inez. Vorige vrijdag ging de eerste Sintkeuze door. Hieronder sfeerfoto's van de namiddag bij juf Inez in de klas. De leerlingen bekeken aandachtig foto's van de lucht en huizen van dichterbij en gingen daarna aan de slag. Ze schilderden de lucht met verschillende kleuren en motieven, tekenden huizen en dan vooral hun daken en ramen op zwart papier, knipten de ramen en de daken uit, kleefden er geel (licht) papier tegenaan en kleefden hun werkje op de geverfde lucht, om daarna Sint en Piet er nog ergens bij te kleven. Poehoe wat een werk!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB