maandag 14 december 2015

Maandopening December

Vrijdag kwam Rob de Robot terug langs om ons deze maand iets te leren over 'helpen'.
Rob moest allerlei turnoefeningen doen maar alleen ging dat niet. Juf Lindsy hielp hem een handje en dat ging al veel beter en vlugger. Deze maand zorgen wij goed voor elkaar en helpen we waar nodig. Daarom maakte iedereen een kerstkaartje en gaf iedereen een envelop met adres en postzegel af. We zorgen dat iedereen thuis een kerstkaartje opgestuurd krijgt van iemand anders van de school want post krijgen is altijd fijn en zeker met deze gezellige feestdagen.

Maar eerst werd er natuurlijk gekeken of we de vorige maand wel allemaal beleefd zijn geweest. Daarom zetten enkele kindjes van 1LB een ander kindje uit een andere klas in de bloemetjes. Proficiat aan Maria-Elena uit 1LA, Marie-Elise uit 1LB, Sawanya uit 2LA, Emile uit 2LB, Iris uit 3LA, Amber uit 4LA, Lore uit 5LA en Fatima uit 6LA. Dit zijn de meest beleefde kindjes uit onze school en dat mag gerust eens gezegd worden. Doe zo verder!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB