vrijdag 13 november 2015

Maandopening november

Vanmorgen verzamelden we allemaal in de turnzaal want ROB DE ROBOT was op bezoek! Hij kwam kijken of we allemaal wel nog lief zijn voor elkaar. De klas van meester Steff toonde wat we de hele maand hebben gedaan als er iets gebeurde in de klas of op de speelplaats. ROB DE ROBOT was heel tevreden tot juf Lindsy heel onbeleefd tegen juf Ilse vroeg of ze haar jas kon dichtdoen en haar koekje kon openmaken. Dat vond ROB helemaal niet leuk! Hij wil dat iedereen beleefd is en vertelde ons dat op zijn planeet ze elkaar heel speciaal groeten. Zoals wij 's morgens 'goeiemorgen' wensen doen zij een vingertikje. Onze school wordt deze maand een klein beetje een robotschool en we proberen elkaar op de speelplaats dan ook te begroeten met ons vingertikje. Dankuwel ROB om ons dat te laten zien en hopelijk weet je nu wat beleefd zijn is. Wij denken er deze maand zeker eens wat meer aan als we iets willen zeggen of vragen. Tot december lieve ROBOT!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB