donderdag 5 november 2015

Fluohesjecontrole

Vrijdag 30 oktober werd juf Debbie aangereden op de speelplaats door juf Sarah die aan het fietsen was. Juf Sarah had haar niet gezien want ze droeg geen fluohesje. Toen kwam Fluoman (eigenlijk Fluovrouw) juf Ilse aangerend. Ze vertelde de kinderen dat het echt heel belangrijk is om elke dag je oranje fluohesje van school aan te hebben, zowel voor in het verkeer 's morgens en 's avonds als voor tijdens een uitstap met de klas. Daarbij kondigde ze aan dat we vanaf maandag 9 november, meteen na de herfstvakantie dus, in elke klas iedere dag een fluohesjescontrole houden onder het motto 'Helm op, Fluo top!'. Dat wil zeggen dat ieder kind iedere dag een sticker kan verdienen als het zijn of haar fluohesje en of helm aanheeft, wie dus EN een helm EN een fluohesje draagt kan dus 2 stickers per dag verdienen. Naargelang het aantal stickers kan je kind een beloning kiezen: vanaf 29 stickers is dat een toegangskaart tot het serpentarium, vanaf 50 is dat een ticket voor de ZOO van Antwerpen of Planckendael. Mooie prijzen lijkt me voor een kleine inspanning, niet? Doe dus mee en zet je helm op of draag je fluohesje!

Alles kan je nog eens nalezen op deze site: http://www.helmopfluotop.be/ 


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB