donderdag 8 oktober 2015

Naar de markt !

Vandaag, donderdag gingen wij met de oudste kleuters naar de markt ! In de klas werken wij namelijk rond het thema " Naar de markt ". Het was druk op de markt ! We deden een lange wandeling om alle kramen eens van dichtbij te bekijken. Zoveel verschillende dingen die je op de markt kan kopen ! Er kwam geen einde aan... Zelf mochten we ook iets kopen. Michelle mocht lekkere eierkoeken kopen die we dan ook mochten proeven. Mmmmmm.... Issei kocht wortelen, Oona twee stukken prei en Lieze een tros tomaten. Nio nam de betaling voor zijn rekening ! Morgen kunnen we nu weer aan de slag. We maken lekkere groentesoep !!! Of deze lekker zal zijn, laten wij jullie nog wel weten !!!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB