donderdag 1 oktober 2015

Het verschil tussen jongens en meisjes?!

Voor het thema 'Mijn lijf' bekeken we elkaar wat van dichterbij, van jongen tot meisje en omgekeerd bedoelen we dan. We gingen naar de speelweide en hielden daar een wedstrijd 'jongens tegen meisjes'. We moesten fluiten, zo lang mogelijk springen, gekke bekken trekken tot iemand begon te lachen, zo lang mogelijk AAAA zeggen, lopen van het ene doel naar het andere, onze tong opkrullen, met ons hoofd tegen de omheining terug omhoog proberen te komen, enz... Het bleef lang spannend en zowel de jongens als de meisjes wonnen wel een onderdeeltje. Net voor het einde werd het 7-7. De loopwedstrijd werd de beslissende ronde en ook daar bleken de jongens en de meisjes aan elkaar gewaagd. Maar de winnaars waren... de jongens! Een dikke proficiat aan alle jongens en natuurlijk ook aan alle meisjes die zo trots hun 'titel' verdedigd hebben.


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB