dinsdag 29 september 2015

Al die tanden!

Na het proeven van verschillende smaken en het bekijken van de botten, het hart, de spieren en de longen, bekeken we in het eerste leerjaar vandaag onze tanden van wat dichterbij. Een filmpje leerde ons de verschillende soorten tanden en waarvoor ze dienst doen. Daarna gingen we opzoek naar de verschillende soorten tanden in elkaars mond. Dat was wel even wennen om zo in elkaars mond te kijken. We kregen een tandenlotto waarbij we de verschillende tanden in een ander kleur moesten kleuren om ze vervolgens uit te knippen. In groepjes speelden we het spel waarbij we een tand moesten trekken uit een doosje en die dan op de juiste plaats moesten kleven. Wat een pret! Gelukkig is de papieren mond van iedereen vol tanden geraakt, oef!0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB