donderdag 7 mei 2015

Ziva werd grote zus !

Op 25 april kreeg de mama van Ziva een heel mooi 'moederdagcadeau'. Baby Luka werd geboren, en dit maakte van Ziva meteen ook een 'grote zus'. Een weekje later kwam Luka bij ons op bezoek in de klas. Met een kreetje liet hij horen dat hij honger had en zo konden we zien hoe hij rustig zijn flesje dronk. Na het flesje waren we ook getuige dat Luka wel degelijk een jongetje is en blij als hij was dat het pampertje uit ging verraste hij ons met een keurig fonteintje. Dat vonden de kinderen hilarisch natuurlijk! Als afsluiter van het bezoek kreeg iedereen iets lekkers en wij op ons beurt hadden voor Luka ook een kleine verrassing. Nogmaals proficiat aan mama en papa van Luka en voor grote zus Ziva !!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB