donderdag 2 april 2015

Vrolijk Pasen!

Pasen is een leuk thema : met de lente in het vooruitzicht, hebben we maar al te graag aandacht voor het lenteweer, het zonnetje, de bloesems, de paasbloemen. Jules mocht zelfs zijn warme winterkledij omwisselen voor lentekleertjes! Lucas ging er zo in op dat hij thuis al geen lange broek meer wou aandoen... ;) We proefden echte eitjes : spiegel- en roerei, we proefden witte en bruine chocolade. We onthouden dat kippen nu broeden op hun eitjes, dat die ovaal zijn én dat de chocolade-eitjes die we proefden, hol zijn! Hopelijk is het zonnetje van de partij in de paasvakantie. Ik wens iedereen een vrolijk Pasen! Na de vakantie verwelkomen we 4 nieuwe vriendjes in de klas : Laurent, Ella-Louise, Victor en Nona. Welkom!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB