dinsdag 14 oktober 2014

Nieuws uit de Lork

Hallo thuisfront Hier zijn we weer met onze belevenissen vanuit Kemmel. Het was weer een buitengewoon plezante en avontuurlijke dag. Na een stevig ontbijt trok het vijfde leerjaar er op uit met een gids om te leren over 't leven in het bos. Het was niet alleen luisteren maar al onze zintuigen moesten gebruikt worden om te kunnen overleven in het bos. Het zesde leerjaar leefde zich in als echte Kelten en slaagden erin om via allerlei opdrachten de codes te ontcijferen van de schatkist. In de namiddag trokken we in groepjes en met behulp van een stafkaart trokken ze naar Bayernwald. Daar zagen ze een heel loopgravencomplex van de Duitsers in de Eerste Wereldoorlog. Gelukkig konden ze rekenen op enkele taxi's die hen een eind verder brachten. Juf Tine, onze sportjuf, sloot deze superdag af met een spannende quiz. Onze kinderen stellen het allemaal zeer goed en amuseren zich kostelijk. Vele groeten van ons allemaal en tot morgen.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB