maandag 16 juni 2014

Wij beschermen ons tegen de zon!

De mama van Marie-Amélie uit onze klas is dermatologe. Marie-Amélie zegt : 'dokter van de huid'. We kregen van haar een boeiende, kindvriendelijke uitleg over het belang van het zich insmeren : Jules kreeg een zonnepet, een zonnebril. Op een grote prent mochten de kinderen aanduiden waar we ons best goed insmeren. Als verwerking kreeg iedereen een kleurprent en een staaltje zonnecrème. We onthouden vooral : goed insmeren is de boodschap en... vergeet de oortjes niet! Dankuwel mama van Marie-Amélie!

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive