maandag 9 juni 2014

We zijn op schoolreis geweest !

Met de bus op schoolreis; eerst naar 'De Sierk' en daarna naar het strand! Zo stond de dag gepland. En het werd een onvergetelijke dag! We vertrokken met goed humeur en met de regen richting 'De Haan'. De regen verdween, het goed humeur werd super goed humeur, want wat een ontvangst kregen we in 'De Sierk'! De circusdirecteur verwelkomde ons in de grote tent en onmiddellijk zaten we in de juiste sfeer. In 'De Sierk' draait alles rond het circus. In tentjes, hutjes, woonwagens, en in open lucht, konden de kleuters kennis maken met allerlei circusvaardigheden. De kleuters tuimelden, kropen, klommen....werkelijk van de ene verbazing in de andere. Zo was er de apenkooi, de leeuwenkooi, de slangentunnel, de acrobatentent, de woonwagen van de circusdirecteur, het 'repetitiekot' van het orkest, trampolines, een doolhof... Na de picknick werden we met de bus tot aan het strand gebracht. De strakke wind trok aan ons haar, en het zand stoof om onze oren en prikte in onze blote benen! Maar dat kon ons niet deren. Schoenen uit, broek oprollen en pootje baden, daarvoor waren de meeste kleuters wel te vinden. Na een lekker ijsje begon de zoektocht naar de eigen spullen, rugzakjes, schoenen... en ging het terug huiswaarts. Het was een prachtige dag!!

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive