maandag 2 juni 2014

Ju, paardje, ju !!

Enkele weken geleden, gingen de kleuters samen met juf Melissa op bezoek naar de manege. De ervaren gids, juf Elien die daar kind aan huis is, gaf ons een rondleiding langs de boxen met paarden. Ze toonde ons hoe je een paard moet borstelen en opzadelen. Iedereen was onmiddellijk enthousiast om het te proberen. Of neen, toch niet iedereen. Lars keek liever vanop afstand toe, want hij vond het toch maar niets. Endrit daarentegen was niet bij de dieren weg te slaan. Hij heeft duidelijk zijn lievelingsdier ontdekt! De kinderen konden zelf ook over de balkjes springen en een ritje maken op een pony. Maar veiligheid boven alles; dus eerst een toque opzetten! En ja hoor....ook Lars wou het proberen. En hij vond het superleuk!

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive