woensdag 30 april 2014

Toeka in Hollywood

Toeka is op reis geweest naar Hollywood. Hij kwam zijn verhaal brengen samen met juf Ilse en de boswachter. Ze hadden in Hollywood  gewandeld op Sunset Boulevard en de sterren van de beroemde acteurs op de grond gezien. Ze waren ook naar de uitreiking van de Oscars geweest. Ze kwamen daar allemaal aan in limousines… ook Toeka! Ze gingen naar recepties, hebben cocktails gedronken met filmsterren. Ook Toeka was daar een ster. Ze zijn naar optredens geweest en hebben toffe dingen gekocht in tweedehandswinkeltjes als souvenir.

Op 10 mei tijdens het schoolfeest wordt ook onze school omgetoverd in 'Hollywoodstijl'. Jullie komen toch ook allemaal?


0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive