maandag 24 maart 2014

Projectweek: Namibië

Namibië! Dat is het land waar wij vorige week heel veel over geleerd hebben. We keken naar een filmreportage, maakten vriendschapsbandjes zoals de kinderen daar vaak doen, leerden over het land en de vlag. We luisterden naar het volkslied en boetseerden olifanten, we mochten wandelen met een mand op ons hoofd en beschilderden ons gezicht zoals de Himba's dat doen. We leerden over de kleurrijke kledij en de pruiken die ze in Namibië dragen. We betaalden met echte Namibische dollars en ontwierpen onze eigen Namibische postzegel. We spreken nu zelfs de plaatselijke taal! Het was super! Kijk maar naar onze foto's...

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive