woensdag 19 maart 2014

Naar de brillenwinkel !

Tijdens de stage van Juf.Marlot werkten wij rond het thema " BRILLEN ". Op donderdagnamiddag brachten wij een bezoekje aan " Opticien Devrieze ". De mama van Jules toonde ons wat er gebeurt als iemand een bril komt kopen ! Eerst worden de ogen uitgemeten en mag de persoon een aantal leesoefeningen doen. Op die manier kan Jules' mama weten welke glaasjes er in de bril moeten. Daarna mag de persoon een bril kiezen. Dat wordt wel moeilijk, want in de winkel zijn wel honderden verschillende modellen te vinden. Moelijk om te kiezen ! Als de keuze gemaakt is, kunnen de glaasjes in de bril gestopt worden. Maar eerst moeten deze op de juiste maat geslepen worden. Ook daarvoor wordt een speciale machine gebruikt ! Ziezo, de bril is klaar !!! Het werd een heel toffe en leerrijke namiddag ! DANK JE WEL VOOR HET BEZOEK !!!


0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive