maandag 17 maart 2014

Leuke brillen!

Vorige week deed juf Cloë stage in onze klas, onze winkel veranderde in een echte brillenwinkel.We mochten zelf brillen knutselen naar keuze. Een bezoek aan de opticien Devriese was voor ons een verrijking, de juf werd uitverkoren om enkele oogtesten te ondergaan en de kleuters mochten dan samen met de opticien de passende bril kiezen. En of er werd gelachen...? We konden ook eens zien hoe de glazen werden gemaakt om in de montuur te passen.Er werd ook uitgelegd wat er verschillend is tussen een montuur van metaal of van kunststof.Een bril met een metalen montuur heeft "neusjes", dus welke bril dragen Catalina,Wout Simoens en Jasleen? Juf Cloë bracht ook heel veel verschillende brillen mee naar de klas, een duikbril, werkersbril,zonnebril,skibril,3Dbril... En of ze werden uitgetest? Geniet maar van enkele sfeerbeelden...

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive