vrijdag 21 maart 2014

Gaatjes in de klas!

                                                                                 Jonge kleuters zijn geboeid door gaatjes. We ontdekten gaatjes in ons lichaam, in speelgoed, buiten op de speelweide of in het toilet. Sommige kindjes hadden gaatjes in hun kous of in hun broek!In de klas konden we gaatjes timmeren, spelen met ballen en buizen door in gaatjes te stoppen, rietjes in het juiste gekleurde gaatje steken,... We luisterden naar het verhaaltje 'Rupsje nooit genoeg' die gaatjes maakt in het fruit door ervan te eten. De blauwe bijtjes knutselden een rupsje uit zoutdeeg en kozen zelf welk stukje fruit ze wilden schilderen. De gele bijtjes knutselden een parelbord.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive