donderdag 6 februari 2014

Kleuters en Peter Benoit

De kleuters van de 3de kleuterklassen, namen deel aan een workshop rond musiceren en Peter Benoit. De kinderen van de leeuwtjesklas en die van de kikkerklas trokken in de voormiddag naar het museum van Peter Benoit. De kleuters werden ondergedompeld in de wereld van de muziek. Muzieknootjes, vreemde muziekinstrumenten uit verre werelddelen, een liedje in het Spaans, ... het kwam allemaal aan bod. We maakten ook een kleine wandeling door het museum, waar de kleuters kennis maakten met het werk van Peter Benoit. In het geboortehuis van de componist pasten we nog net allemaal. Vragen en opmerkingen als 'waarom zijn er hier zo'n kleine deurtjes?' en 'waar is de badkamer?' bleven dan ook niet uit. Het was een heel toffe voormiddag, en de kleuters zullen nu wel weten van wie dat grote standbeeld in het stadspark van Harelbeke is!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB