vrijdag 10 januari 2014

Ga je mee naar Papierland?

Een weekje vol papier in de klas! De blauwe bijtjes mochten een mannetje van papier maken van papierpap( = lijm en papieren zakdoekjes) , de gele bijtjes experimenteerden met crêpe papier en lijm waardoor er verschillende kleurtjes ontstonden. Daarvan maakte de juf een hoedje van papier! Er was ook een kniphoek waar ze in verschillende soorten papier (zilverpapier, karton, krant,...) konden knippen. We gingen ook naar de turnzaal om met kranten te spelen waarbij begrippen als onder, op, boven,... werden aangebracht. De huishoek veranderde in een papierhoek waar ze konden scheuren, gooien, rollen,...  We telden ook met hoeveel we op een stuk krantenpapier, papieren zakdoek, een strook crêpe papier, ... konden staan. Kortom, Papierland was een leuk en speels land!0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB