donderdag 7 november 2013

Oriëntatieloop in de Gavers

Voor de wandelnamiddag trokken de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar naar de Gavers. Elk groepje was gewapend met een kaart en een kompas. In de Gavers moesten ze op zoek gaan naar paaltjes die op de kaart waren aangeduid. Door zich goed te oriënteren en de legende goed te gebruiken konden ze de paaltjes op het spoor komen. Bij elk paaltje is een knijper bevestigd. Daar namen ze een afdruk van zodat we konden controleren of ze het juiste paaltje gevonden hadden. Sommigen stormden van de ene paal naar de andere terwijl anderen wel eens terug op de juiste weg moesten gezet worden. Hoe sneller, hoe meer punten er werden verdiend voor 'sportieve klas.' Een hele leuke activiteit !

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB