vrijdag 18 oktober 2013

Wat valt daar van de boom?

We hebben ons thema gestart met een uitstap naar het park. Daar verzamelden we allerlei herfstmateriaal : noten, blaadjes, takken, ... Terug in de klas sorteerden we onze schatten om hiermee een herfstwerkje van klei te maken. Op de speelweide gingen we op zoek naar kriebeldiertjes. We kwamen lieveheersbeestjes tegen, spinnen, regenworm, mieren, vliegen. Nadat we een huisje voor hen gemaakt hadden van aarde, takjes en bladeren namen we enkele diertjes mee in de klas. We bespraken ook welke dieren er leven in het bos, wat er veranderd in de herfst en nog veel meer... aan de hand van foto's, spelletjes, verhalen, poppenkast. We maakten ook een suikeregel van madeleine en chocoladestokjes mmmm!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB