woensdag 9 oktober 2013

Vervolg huisdieren in de kikkerklas...

Na de hamster van Elize  bracht Wout Debommarez zijn 2 kikkers mee naar de klas. Wout kon mooi vertellen over de leefwijze van deze kikkers en gaf een demonstratie bij het voederen van de kikkers.
Vandaag kwam de hond van Wout Simoens in onze klas. Het beestje had nog nooit zoveel aandacht gekregen en was dolgelukkig toen de kleuters om beurt hem mochten aaien. Hij luisterde goed naar zijn baas en zat neer op bevel, hij kon ook een pootje geven. Wout mocht even demonstreren hoe zijn hond een zoentje kon geven. Enkele kleuters volgden alles van op een afstand en waagden het niet echt om de hond even te aaien. Dank je wel aan de mama en papa van beide kleuters om hun huisdier mee te brengen. De kleuters vroegen zich af welk dier er morgen komt...?

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB