maandag 7 oktober 2013

Toeka, de sfeervogel van onze school!

Toen de leerlingen vorige week maandag op school kwamen, zagen ze een groot, wit ei in een nest op het afdakje boven de deur van 3LA en 4LA. Alle leerlingen, klein en groot, waren heel nieuwsgierig... waarom lag dat ei daar??? Geen enkele leerkracht kon daarop antwoorden...  donderdag kwamen er zelfs barsten in het ei. De verlossing kwam op vrijdag. Tijdens de maandopening kwam juf Ilse de turnzaal binnen met het ei in haar handen, er waren al enkele openingen in het ei. Samen met zowel de kleuters als de lagere schoolkinderen keken we wat er uit dat ei kwam. Het was een kleine, veelkleurige vogel. We riepen de hulp in van een enorme intelligente man die alles van vogels wist. Hij vertelde ons dat het een 'sfeervogel' is en dat we de vogel in een oven moesten steken zodat hij zijn werkelijke grootte kon krijgen. We volgden zijn raad en daar verscheen Toeka. Voor de allerkleinsten was het eventjes schrikken dat er zo'n grote vogel op bezoek was in onze school. Toeka is de sfeervogel van onze school, samen met hem wordt dit een fantastisch schooljaar met een geweldige sfeer! Welkom op onze school Toeka!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB