zaterdag 5 oktober 2013

sportdag eerste leerjaar: 1 oktober 2013

Wij hebben de maand oktober supergoed, maar vooral zeer sportief ingezet! In de voormiddag deden we verschillende spelletjes. Onze klas werd per spel verdeeld in een rode en een zwarte groep. Zo kon ik met iedereen eens een groepje maken. Als we het spelletje wonnen kregen we 2 punten. Uiteindelijk won Tijn het duel en mocht hij strijden tegen de winnaars van de andere klassen. Zijn vangtechniek bleek de beste te zijn! Hij won tegen de grote. Driemaal hoera!!! Na de picknick en het leuke speelpleintje, maakten we ons klaar voor de namiddag. We dansten er op los, deden trek- en duwspelen, kregen onze eerste tennisles, speelden tikspelletjes en zelf Chinese voetbal! Maar het mini-golfen vonden we toch wel het plezantste! Na een zeer intensieve dag keerden we te voet terug naar school. Ik denk dat ons klasje die avond zoete dromen had... Voor wie even tijd heeft, geniet maar van de vele foto's van die dag. Zo snuif je even de sfeer op... Sportieve groeten vanuit het eerste leerjaar!!!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB