maandag 28 oktober 2013

De bakker

Donderdag 17 oktober gingen we met het eerste leerjaar op stap. We mochten naar bakkerij "Pattientje". Daar konden we een kijkje nemen achter de schermen. Wij gebruikten in de klas een miniklopper om het deeg te mengen, maar bakker Tony had een reuzengroot exemplaar. We mochten ook een kijkje nemen in de oven toen hij open was, dat was heel erg warm, maar gevuld met lekkere broodjes mmm! Met een soort schop stak de bakker de broodjes in de oven. Zo kan hij zijn handen niet verbranden en hoeft hij er niet broodje per broodje in te leggen. Aan het deeg van de broodjes mochten we eens voelen, wat was dat kleverig. Op de rekken lagen heel veel verschillende broodjes. Wat maakt de bakker veel! Na het bezoek werden we verwend met een van de broodjes: chocoladekoeken, boterkoeken, donuts, .... Smullen maar!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB