maandag 10 juni 2013

Verkeersproef

Op 10 juni legden de leerlingen van het vijfde leerjaar hun praktische fietsproef af op de weg. Vooraf hadden ze al op school een fietsvaardigheidstest afgelegd. Enkel wie daarin slaagde kon de openbare weg op. Leerlingen van het secundair controleerden de leerlingen met een checklist terwijl enkele ouders instonden voor de veiligheid op de gevaarlijkste kruispunten. Eén voor één volgden ze de VERO-route waarbij ze correct moesten rechts- en linksaf slaan, een rotonde nemen, een weg kruisen en voorbij een geparkeerde wagen fietsen. En nu maar hopen dat er zoveel mogelijk leerlingen geslaagd zijn en hun fietsdiploma in ontvangst kunnen nemen. Met dank aan alle begeleiders.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB