vrijdag 24 mei 2013

Vroem, vroem, rijd je mee?

Vroem vroem, rijd je mee? Een thema rond allerlei voertuigen en verkeer. Toen het even stopte met regenen, zijn we de weg opgegaan.Voertuigen, verkeersborden, stroken langs de weg hebben we bekeken. En toen nog het zonnetje kwam piepen, hebben we dan nog even op het speelplein in het park gespeeld. In de klas werkten we aan een klaswerk, nl. een verkeerstapijt om met de auto's erop te spelen. We namen verschillende nieuwe voertuigen waar, sommige kenden ze , anderen nog niet bv. een tandem of een zeppelin. We zijn ook op stap geweest om iemand blij te maken. De kindjes mochten zelf kiezen. Juffen, secretaresse, directeur,.. Iedereen kleurde een schoen in en maakte de persoon blij met een kusje/ knuffel/dansje/liedje. Op het einde van het thema heeft elk kind een rijdend voertuig meegebracht . In de turnles heeft juf Sarah een parcours gemaakt zodat ze met hun voertuig konden rijden. Door het slechte weer hebben we dan in de namiddag in de gang gefietst. De kindjes waren erg trots !

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB