woensdag 8 mei 2013

Mijn mama is de liefste!

Zondag is het zover! Dan vieren we het feest van de mama's. We vertelden in de klas over onze mama's aan de hand van de meegebrachte foto's. Er waren mama's met brillen, kort haar, lang haar,... De foto's werden daarna gekopieerd en de kinderen mochten terug de puzzel maken. Elke kleuter bracht een voorwerp mee rond hun mama waar ze over konden vertellen. We experimenteerden met schmink op papier en daarna mochten ze bij de juf komen om hen te laten maquilleren als ze dit wensten. We sorteerden voorwerpen van papa en mama of misschien wel voor allebei? En natuurlijk ons geschenkje die de mama's zondag zullen zien. Maar dit blijft nog een verrassing. Geniet er van en laat jullie maar goed verwennen mama's!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB