vrijdag 1 maart 2013

Vroeger klein, nu al groot!

Het gebeurt wel vaker in een kleuterklas dat een kleuter er een zus of broer bij krijgt. De meeste kinderen vinden een baby lief. Ze zien er hun mama teder mee omgaan. Ze ervaren dat ook thuis een baby veel verzorging vraagt. Ook wij hebben in de klas geleerd hoe we een baby moeten verzorgen. We gaven onze pop een bad, maakten fruitpap, sorteerden prenten waarvan de baby gaat huilen of gaat lachen. De mama van Catalina is langs gekomen met de kleine broer. De kindjes hebben allemaal een maxi-cosi mee naar huis die we bestempelden met flesjes en fopspenen. We versierden een slabbetje volgens een patroon. De kinderen konden spelen in de watertafel. Enzoverder! Bekijk alvast maar de foto's van onze activiteiten in de klas.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB