zaterdag 16 maart 2013

Het is alweer voorbij...

Ons kasteelavontuur zit er op. Donderdag viel het boerderijbezoek heel goed in de smaak. We bakten brood, gingen met de boerin op toer om te leren over de dieren. De stoere ridders en jonkvrouwen konden zich ook wagen aan een ponyritje. De buitenlucht had iedereen deugd gedaan. 's Avonds kregen we frietjes met stoofvlees. En of het smaakte! En wat een mooi zicht in de eetzaal. Aan tafel zaten de knapste ridders en jonkvrouwen. Na het eten ging het feest door in de troonzaal. En om de avond rustig af te sluiten vertelde juf Silke nog een verhaal over 3 kleine spookjes. Het werd die avond heel vlug stil. Want ridder en jonkvrouw zijn, is toch wel erg vermoeiend! Op vrijdag werd omgeschakeld naar een binnenprogramma (Het sneeuwweer bleef maar duren). In de ridderzaal stonden verschillende gezelschapsspelletjes klaar en in de troonzaal speelden de kinderen enkele leuke bewegingsspelletjes. Na de spaghetti stond de bus er al om ons terug te brengen. Bedankt 1ste en 2de leerjaar voor de fijne drie dagen. Jullie waren een fantastische groep!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB