dinsdag 15 januari 2013

Eindelijk is het zover...


We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk was het zover: alles was bedekt met een pakje sneeuw! In de klas had juf beloofd: eerst een toets maken en dan spelen in de sneeuw! Josephine-Charlotte had haar slee mee en met een vaart gleden we van de berg op de speelweide. Maar het ging niet zo vlot om de slee weer naar boven te trekken! Gust, Aaron, Yoran en Jessica maakten een sneeuwman. Soms brak de sneeuwbal en moesten ze opnieuw beginnen, maar het is hen toch gelukt! We hadden veel plezier en de tijd vloog voorbij. Terug in de klas konden we onze natte spullen op de verwarming leggen om te drogen. Want tijdens de speeltijd konden we al opnieuw stoeien in de sneeuw.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB