zondag 9 december 2012

Sint en piet in vijfde klas

Op dinsdag 4 december kwam de lieve Sint met zijn Pieten op bezoek in onze school. In de voormiddag nam de Heilige Sint ruimschoots de tijd om de kleuters en de jongste kinderen van de lagere school een bezoekje te brengen. In de namiddag nam hij ook nog even de tijd om een bezoekje te brengen aan de oudsten van onze school. Het vijfde leerjaar keek ook vol spanning uit naar de komst van de heilige man.
Toen de Sint en zijn Pieten de klas binnenkwamen, zorgden de leerlingen van het vijfde leerjaar voor een warm onthaal. Een lied en een dansje hoorden erbij. Zelfs de Pieten konden zich niet bedwingen en dansten mee op de muziek. Enkele leerlingen werden bij de Sint geroepen maar uiteindelijk besloot de Sint dat er ook geen stoute kinderen in het vijfde leerjaar zaten. Ondertussen zetten de Pieten de klas op stelten. Nadien konden we snoepen van al het lekkers dat er werd rondgestrooid.  We kregen heel wat nieuwe spellen die we graag zullen uitproberen. Dank u wel Sint en Pieten !!!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB