donderdag 22 november 2012

LEKKER GRIEZELEN

 Op 10 november organiseerde onze school een griezelavond. Het oudercomité had onze turnzaal omgetoverd tot een sfeervol griezelrestaurant. De overheerlijke bloederige slierten spaghetti gingen vlotjes in de hongerige magen, vergezeld met een bloedrode wijn of ander gerstenat. De leerkrachten hadden op de eerste verdieping van de school een lange donkere tunnel gebouwd. Onverschrokken trokken moedige leerlingen in de tunnel. Op de tast moesten ze allerlei obstakels overwinnen, griezelige muziek tarten en afschuwelijk verklede leerkrachten trotseren die hen de schrik van hun leven bezorgden. Alleen de echte durvers bereikten het uiteinde van de lange tunnel. Anderen dropen af met een ei in hun broek. Ja, ook ouders konden aan de lok der verschrikking niet weerstaan om nog eens een brok nostalgie te beleven van het spookkot van weleer. Een heel leuke en lekkere avond !

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB