zaterdag 17 november 2012

Integratie 3de kleuter - 1ste leerjaar

Begin november ging de eerste integratieactiviteit van het schooljaar door. In deze activiteit komen de kleuters van de 3de kleuterklas samen met de kinderen van het 1ste leerjaar. De belangrijkste doelstelling hierbij is, de kloof tussen kleuterschool en lagere school zo klein mogelijk te maken. In de loop van het schooljaar volgen nog 2 dergelijke initiatieven.
Dit keer werkten we rond een prentenboek 'Een monster onder Jaspers bed' . Het boek werd verteld aan alle kinderen samen. Daarna werden groepen gemaakt en trok iedereen naar een andere locatie. Binnen elke groep werden nog eens 2 activiteitjes aangeboden: een monstertje maken en een schimmenspel.
De kleuters van de 2de kleuterklas deden hier niet aan mee. Voor hen stond een filmpje van 'Plop en Kwispel' op het programma.
Hieronder kunt u de foto's bekijken van 1 groep.0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB