maandag 15 oktober 2012

Herfst in de Gavers

Deze namiddag (maandag 15 oktober) gingen we met alle kls van de 2-3klassen op uitstap naar de Gavers.
Heel wat kinderen hadden hun laarsjes aan, en dat was op sommige plaatsen ook echt wel nodig. Maar regen, wind en modder; ook dat is de herfst! En dat er dan wel eens iemand uitgleed, was niet te verwonderen. We raapten eikels en  kastanjes en prikten ons aan de bolsters. De regen had ervoor gezorgd dat er een heel veel paddenstoelen tussen al die gekleurde blaadjes stonden.
Op het einde van de tocht kwamen we bij het speelpleintje uit. Daar konden de kleuters dan genieten van hun tussendoortje en een drankje. Uiteraard werd er op gelet dat er niets van afval achterbleef. Dus alles netjes in de juiste vuilnisbak! En van al dat getrappel op het gras, kwamen ook de regenwormen een kijkje nemen.
Als afsluiter mochten de kinderen nog wat spelen in de speeltuin. Om 15.40u werden we door heel wat ouders/grootouders, afgehaald en keurig terug naar school gebracht. En dat was juist op tijd, want vlak daarna stak alweer een ferme herfstbui de kop op.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB