zaterdag 29 september 2012

Muzische voorstelling door de studenten werkplekleren

De eerste opdracht van de studenten werkplekleren van Katho bestond erin een muzische voorstelling te geven op onze school voor alle klassen. Tijdens die voorstelling werkten ze het boek 'Het land van de grote woordfabriek' uit tot een mooi muzisch geheel. Ze stelden zichzelf ook voor aan alle leerlingen en leerkrachten. Alvast een eerste geslaagde opdracht. Hieronder kan je meegenieten van de foto's.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive